DMCA.com Protection Status

9 Problems Every Guy Has When Dating (with Solutions)

9 Problems Every Guy Has When Dating (with Solutions)

Solutions to some of the most common problems men face when dating today

9 Problems Every Guy Has When Dating (with Solutions)
June 15, 2021

Do you want to know something I find very interesting about how most men go about dating women today?

A lot of guys tend to do things that actually repel the women they're interested in dating or getting into a relationship with.

And what's worse?

They do this with every single "new woman" that comes into their life over and over again... every... single... time.

So the question, my friend, then is:

Why do they do this?

I mean, if they want a certain woman, why would they do things that would "push her away"?

Why wouldn't they do the "right things" from the very beginning so a woman would immediately be interested in getting together with them... and staying with them?

These are great questions.

After all, that would only make logical sense, right?

But THAT is the strangest part about it...

They do things that repel women because they simply DON'T realize they're doing it — so they CAN'T help it!

And if you've ever tried getting a woman to go out with you or become your girlfriend but things just "didn't work out", what you're about to learn will reveal the exact reasons why you've had these problems when "pursuing" a woman...

... and also show you EXACTLY what to do about them.

When you've learned what I'm about to reveal, you'll start finding the women you meet will be much more interested in you than they have been up until today.

So here they are:

PROBLEM #1:

I'm really nice to her but she doesn't seem interested in me

Okay, tell me if you can identify with this situation:

Let's say you meet a woman who you find attractive — perhaps at work or through mutual friends. She seems really cool and you'd be interesting in pursuing "something" with her.

How do you act and treat her?

Do you compliment her on how good she looks?

Do you do favors for her, like getting her a drink or holding her things for her while she goes to the restroom or something?

Do you give her your undivided attention and listen intently?

You know, maybe you treat her like a true gentleman "should".

But what if doing all of these "nice things" doesn't cause a woman to feel "that way" about you. After all, women are interested in guys who they feel attracted to, right?

Think about yourself...

Why do you become interested in certain women and not others?

Because you're attracted to them, right?

After all, isn't that the ONLY difference between a woman you'd like to date and a woman who you just want as a friend?

What if she was obese?

You probably wouldn't be interested.

Kind of obvious, I know.

But look at it this way from a woman's perspective:

By being "really nice" to a woman: by complimenting her a lot, going out of your way to do things for her, or doing her special favors, a woman will actually see you the SAME WAY as us men view very "fat" woman.

Being "too nice" is to women what "fat" is to us men.

THE SOLUTION:

The first thing you NEED to do is stop being OVERLY nice to women. This doesn't mean being "mean". It just means that you stop treating them like they're the center of the universe.

Stop treating them like they're "special" or more important than anyone else... especially as more important than yourself!

PROBLEM #2:

She says she has a boyfriend but I'm pretty sure she doesn't

Have you ever asked a woman for her phone number or asked if she'd like to go out with you sometime, but she said:

"I have a boyfriend."

Or:

"I don't think my boyfriend would like that very much."

Makes sense, right?

After all, why would a woman who has a boyfriend want to go out with another guy?

But here's the catch:

Let's say you were pretty sure she DIDN'T have a boyfriend. In fact, maybe you even KNEW she was single without a doubt.

Why would she "lie" about it?

Think about the situation from your perspective:

Let's say a woman who you weren't attracted to you asked you out.

How would you respond?

What would you say?

Would you tell her that you weren't interested directly?

Probably not.

After all, who wants to "reject" someone and hurt their feelings and then perhaps put themselves in a position to be blamed for it?

For wasn't the REAL problem simply that there was NO attraction?

So the reason why women tell guys they have a boyfriend when they really don't is to avoid getting into a "sticky situation" just like that.

She doesn't mean to "lie" or be "deceptive".

All it means is that she doesn't find him attractive.

THE SOLUTION:

Learn exactly what women find attractive in a man. Then make some changes so that women automatically become attracted to you.

For when you do that, women won't make excuses and tell you they have boyfriends when they don't.

PROBLEM #3:

She gave me her number but it was the wrong one

When this happens, isn't there often that "What If" factor?

You know, what if you wrote it down wrong or what if she made a mistake when she wrote it down for you. Or what if you dialed it wrong... every time.

Could be, right?

Well, the honest truth is... not likely.

In fact, she probably gave you the wrong number on purpose.

And no, she didn't do it to be "mean".

In fact, she did to NOT be "mean".

See, if a woman gives a guy a wrong number, she probably isn't attracted to him, so she's not interested in going out with him.

And just like when a woman says she has a boyfriend when she's single, the reason is because she doesn't want the guy to feel rejected by her saying "No" to him.

So instead, she just gives him a "fake number".

That way she doesn't have to deal with the situation and perhaps be seen as the "evil one" for rejecting him directly.

THE SOLUTION:

Again, as you probably guessed... the answer is to first BECOME more attractive to women (more on this in other articles).

For when you do, women will WANT TO give you their REAL numbers for the simple reason that they want to see you again... because they feel that "spark".

PROBLEM #4:

She asked for my number but then she never called me

If you've never gotten the "I have a boyfriend" excuse, maybe you've found yourself in this situation:

After meeting a woman and talking for awhile, you ask for her number.

How does she respond?

Does she give it to you... or does she say:

"Well, why don't you give me YOUR number?"

So maybe you do.

But what happens?

Probably nothing.

She doesn't call... and maybe you never see her again.

But why wouldn't she call you?

I mean, if a woman asks for a guy's number, wouldn't that mean that she wanted it? And if she wanted it, why wouldn't she call?

Let's look at it this way:

What if she wasn't interested in the FIRST PLACE and the only reason she asked for his number was because then she wouldn't have to give him hers.

In fact, what if it was just an easy way for her to get out of another "sticky situation" she didn't want to be in?

Bingo!

THE SOLUTION:

It's a very simple one:

NEVER give a woman your number if she first "refuses" or avoids giving you hers.

PROBLEM #5:

I call her and ask her out on a date but she just gives me excuses

Let me know if you've ever experienced this:

You wanted to take a woman out on a date, but every time you called to ask her out, for some strange reason, she never seemed to have the time to get together or it "fell through" at the very last minute.

Maybe she said:

"Oh! I forgot, I'm busy tomorrow."

Or:

"Well, why don't you call me tomorrow?"

And when tomorrow came, maybe she wasn't available.

So was she just a really busy person?

Or was there something else going on behind the scenes here?

What if we rewind a little bit and take a closer look at your phone conversation with her.

What did you say?

Many guys tend to say something like this:

"I was wondering if maybe... if you're not too busy... maybe I could take you out tomorrow?"

And you know what?

She probably WAS interested in you... UNTIL he called her.

And the reason she changed was because he didn't have a plan, which made him come off as unsure of himself.

THE SOLUTION:

You know how women want to be "swept off their feet"? Well, that essentially means that they want the man to plan everything ahead of time and lead the way... so all she has to do is follow and go along with it.

So DO THAT.

When you call for a date, tell her what you're planning to do and instead of "asking her out", just ask if she'd like to JOIN you.

It works wonders! Test it out for yourself next time.

PROBLEM #6:

I take her out to dinner and a movie but I don't get a second date

You know that song "Girls Just Wanna Have Fun"?

Well the songwriter wasn't lying... girls DO just want to have fun.

And guess what?

Honestly, from a woman's perspective, dinner dates and movies are not fun. In fact, they're generally pretty "boring" and drawn out. After all, they last over three hours.

I mean, why do women enjoy spending time with guys?

Why do women seem to like dating "jerks"?

Do they take women to dinners and movies?

Usually not, but hanging around these guys allows them to feel STRONG emotions... and strong emotions equals FUN.

Dinner dates and movies don't create an environment where that's possible.

Of course, it's not necessarily you — it's the dinner and movie date approach.

THE SOLUTION:

Give her a reason on the first date to WANT to see you again!

By taking a woman out to dinners or movies, especially during the first month of dating, you're generally not giving her a reason to want to go out with you again.

In fact, it usually does just the OPPOSITE.

So take her somewhere that's going to be fun, where you'll be involved in DOING something, like bowling or mini-golfing for example.

Not only that, keep it short... anywhere between 20 and 45 minutes is perfect for a first date.

PROBLEM #7:

I buy her gifts, chocolates, or flowers... but nothing changes

I know, I know... it's supposed to work, right?

After all, it does in the movies.

And if you've ever listened to your mom's suggestions or even asked some female friends about how to impress a woman, what advice do they give you?

"Buy her chocolates and bring her flowers. She'll like that."

And if not only is your mom saying it will impress a woman you're interested in, but other women also agree with it, shouldn't it work?

I mean, women are supposed to like chocolates and flowers, right?

Well, they do. It's true.

But here's the catch:

Giving a woman chocolates, flowers, or gifts will NOT cause her to look at you as a guy she'd like to get involved with.

In fact, it usually does the EXACT opposite.

Because if you think about it, can't any random guy off the street buy a woman gifts or flowers?

And if any guy can buy a woman stuff, what makes it special?

THE SOLUTION:

As you've probably guessed... STOP giving women you'd like to date gifts, chocolates, or flowers.

In fact, STOP buying things for them altogether!

Sure, it's great when a woman is ALREADY your girlfriend. But don't do it before you're actually an item. Because if you do, she'll just lump you in with the other hundred guys who "chase" after her...

And that's not where you want to be.

PROBLEM #8:

The more I try, the more she seems to get really irritated by me

We all know that the best way to drive a nail into a piece of wood is to continue hitting it harder and harder until it goes all the way down, right?

So what happens when a guy takes this approach with women?

Worse than bad results, I assure you.

After all, what do many guys do with a woman who has told them that she just wants to be friends?

They... keep... trying.

But why?

Perhaps they think:

"Well, I just need to prove how much I care about her... so I'll be even nicer to her, I'll buy her more stuff, and I'll go out of my way more often for her. Then she'll see how much I really care."

And what generally happens?

She gets EXTREMELY annoyed and wants to avoid the guy at ALL costs.

She made it crystal clear to the guy that she's not interested in a "romantic relationship", but he doesn't get it and continues "pestering" her about it.

THE SOLUTION:

First, if a woman says she wants to be just friends... she JUST wants to be friends. So unless you want to irritate her, accept it and BACK OFF with your romantic pursuits!

However, that doesn't mean things won't change in the future... and here's why:

Women say they want to be friends with guys when they aren't sexually attracted to them — do you notice a trend showing up here?

So what you need to do is educate yourself on what makes women attracted to men. And then a woman will begin seeing you in a different, more "sexual" way automatically.

PROBLEM #9:

She doesn't want anything to do with me... and it's killing me!

By this point, do I really need to answer this one?

When a guy finds himself here, he had all of the above problems. They just accumulated to the point where a woman wanted NOTHING to do with him...

Not even a friendship.

Put simply:

He's frustrated and stuck.

THE SOLUTION:

Learn EVERYTHING you possibly can about what REALLY works with women and dating.

Get away from the things you were taught about women and dating... and start seeing the "big picture" of how things work in the real world.

Get The Big Picture To Successfully Date Any Woman, Anytime, And Anywhere

If you've struggled with women, have you ever thought that maybe there was something wrong with you? You know, some guys just got the "great with women gene"... and you didn't?

Well, I can assure you, there's NOTHING wrong with you.

And what's more? You CAN make your own luck.

Here's what I mean:

Women are attracted to certain guys because of WHAT they do and HOW they treat women.

So if you find that women aren't very attracted to you right now, it's not because there's something "wrong" with you — it's just because you're not doing the "right things".

This isn't bad.

In fact, it's great! Because YOU HAVE THE POWER TO CHANGE THIS.

Think about it:

If women were only attracted to rich men and you were an "average citizen", there would be little you could do (at least in a small period of time).

If women were only attracted to good looking guys and you're of "average looks", there would be nothing you could do about it... aside from plastic surgery — but who wants to look like Michael Jackson?

And if women were only attracted to tall guys and you were "short", there would be nothing you could do about it — aside from wearing stilts maybe.

But the truth is:

Because you don't need any of that, it means that as long as you choose to learn how to change the way you treat women, you too can have the success you want.

Here's how...

FIRST, start practicing everything you've just learned, starting today.

Whenever you're around a woman you're interested in, don't give her so much attention, don't linger around her, don't go out of your own way to try to please her.

Just be "cool".